UPDATE: ACCIDENT GRAV în Mamaia. O mașină a intrat în stâlp, PATRU VICTIME!

782
UPDATE: ACCIDENT GRAV în Mamaia. O mașină a intrat în stâlp, PATRU VICTIME! - accident-1650575329.jpg

Articole de la același autor

Un grav accident rutier a avut loc în noaptea de joi spre vineri, aproape de miezul nopții, în stațiunea Mamaia, în zona fostului club Bellagio.

Salvatorii din cadrul ISU Dobrogea și cei de la Ambulanță au intervenit, fiind patru victime în autoturismul care a intrat într-un stâlp. O persoană a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenția echipei de descarcerare. Aceasta a intrat în stop cardiorespirator, efectuându-se protocolul de resuscitare la fața locului.


UODATE1:


La aceasta ora, pompierii militari din cadrul Detaşamentului "Sublocotenent Fripis Marius Daniel" intervin în stațiunea Mamaia la un accident rutier, un autoturism cu 4 persoane care a intrat într-un stâlp.


Către locul solicitării au fost alocate 1 autospeciala de stingere cu apa și spuma, 1 descarcerare, 2 echipaje SMURD B, 1 SMURD C și 2 ambulanțe din cadrul serviciului județean de ambulanță.


Șoferul autoturismului, bărbat de aproximativ 21 de ani a rămas încarcerat in urma accidentului, acesta fiind extras de către echipele de intervenție și preluat de către echipajele medicale. Soferul este inconștient, în stop cardio respirator, i se aplica protocolul de resuscitare.


Trei victime, doi bărbați și o femeie au fost transportate la spitalul județean cu 1 SMURD si 2 SAJ.

Acțiunea este în dinamică, echipajele fiind și la acest moment la locul accidentului.


UPDATE2: 
Cadrele medicale au declarat decesul șoferului de 21 ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4182 secunde