"Poliția Constanța a fost închisă la sfârșit de săptămână, în ultimii trei ani?"

496
Membrii Sindicatului Național al Agenților de Poliție se judecă, în prezent, cu Poliția Constanța pentru obținerea sporului de 100% pentru munca prestată în week-end-uri și de sărbătorile legale, în ultimii trei ani. Procesul se anunță a fi unul de durată, mai ales că, atrag atenția reprezentanții sindicatului, juriștii Inspectoratului de Poliție întârzie să depună la dosar actele solicitate. Ba mai mult, ar încerca să încurce ițele justiției.

Astfel, a arătat Daniel Avasilcăi, președintele Biroului Teritorial Constanța al sindicatului mențio-nat, la ultimul termen de judecată, juriștii Poliției Constanța au încercat să susțină un aspect absurd.

"Juriștii au adus niște tabele prin care încercau să demonstreze că în ultimii trei ani niciunul dintre cei aproximativ 300 de agenți de poliție, membri ai sindicatului, nu au dreptul la sporul solicitat căci nu au lucrat sâmbătă și duminică. Adică, să înțelegem că în week-end Poliția Constanța a fost închisă?", a subliniat liderul de sindicat.

Tabelele nu au fost acceptate de magistrați, care au solicitat reprezentanților Poliției Constanța refacerea lor până la următorul termen, fixat pentru 14 septembrie. Tot până atunci urmează să fie realizată și o expertiză contabilă, pentru a se stabili cu exactitate ce sumă trebuie să primească fiecare polițist petiționar.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1892 secunde