POLIȚIA, ÎN ACȚIUNE DE SĂRBĂTORI!

110
POLIȚIA, ÎN ACȚIUNE DE SĂRBĂTORI! - masinapolitia-1545380713.jpg

Articole recomandate

Aproximativ 25.000 de angajați ai Ministerului Afacerilor Interne vor fi mobilizați în perioada minivacanței de Crăciun, a anunțat vineri purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.



"Începând de astăzi și până în a doua zi de Crăciun, vor fi mobilizați aproximativ 25.000 de angajați ai MAI, în majoritate polițiști, pompieri, salvatori SMURD, jandarmi și polițiști de frontieră", a declarat Dajbog.

Ea a adăugat că 1.400 de polițiști rutieri se vor afla zilnic în stradă pentru a veni în ajutorul conducătorilor auto, precum și pentru fluidizarea circulației, evitarea blocajelor și prevenirea accidentelor grave.

"Pentru descurajarea șoferilor care, în ciuda pericolului, vor apăsa prea mult pedala de accelerație, echipajele de Poliție Rutieră vor acționa zilnic cu 270 de aparate radar", a precizat Monica Dajbog.

Totodată, pe perioada minivacanței de Crăciun, aproape 16.000 de polițiști și jandarmi vor acționa în fiecare zi pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor.

"O atenție deosebită va fi acordată celor 15.720 de lăcașuri de cult unde se vor organiza slujbe religioase cu prilejul Crăciunului, la 160 dintre acestea participând un public foarte numeros", a mai spus purtătorul de cuvânt al MAI. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5519 secunde