Poliția Română, surpriză memorabilă pentru un băiețel de 5 ani: “La mulți ani, Bogdănel!”

169
Poliția Română, surpriză memorabilă pentru un băiețel de 5 ani: “La mulți ani, Bogdănel!” - politia-1660827386.jpg

Articole de la același autor

Poliția Română a făcut o surpriză unui băiețel de 5 ani pasionat de uniformă pe care cu siguranță nu o va uita toată viața! Gestul lăudabil a fost salutat de site-ul umpmv.eu, Uniunea Militarilor si Politistilor "Mihai Viteazul", potrivit Realitatea.net


Și pentru că Bogdănel ne-a fost alături și de 25 martie, de Ziua Poliției Române, ne-am gândit să îi fim și noi alături azi, de ziua sa!

Cu complicitatea părinților, Bogdănel a sărbătorit încă de dimineață, alături de polițiștii de la prevenire și de luptătorii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, care i-au făcut o surpriză pe care, cu siguranță, și-o va aminti cu drag atunci când va crește mare.

„Înarmați” cu un tort făcut special și cu mici cadouri, polițiștii de la prevenire au adus zâmbetul pe buzele și în sufletul lui de copil!

La rândul său, Bogdănel le-a făcut un cadou polițiștilor care l-au vizitat de ziua sa, spunându-le că iubește polițiștii, pentru că „ne apară și îi ajută pe copii!”. Cuvinte calde, rostite cu sinceritatea specifică minunatei vârste a copilăriei, care ne dau aripi să mergem mai departe și pentru care îi mulțumim!


Din partea polițiștilor, LA MULȚI ANI, Bogdănel!

Îți mulțumim că ne ești alături, împrumutându-ne din energia ta pozitivă și îți dorim ca toate visele să îți devină realitate!”, scrie Politia Romana, într-o postare pe Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.62 secunde