Gloria Albeşti, eliminată de Şoimii Cernavodă din Cupa României

149
Gloria Albeşti, eliminată de Şoimii Cernavodă din Cupa României - 1-1660826643.jpg

Articole de la același autor

Victorie surprinzătoare pentru echipa Şoimii Cernavodă (Liga a IV-a), care, în primul tur al fazei naţionale al Cupei României la fotbal, a reuşit să o scoată din competiţie pe CS Gloria Albeşti, formaţie care evoluează în Liga a III-a!

Petre Grigoraş a câştigat duelul băncilor tehnice cu Sică Enache, iar jucătorii săi s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0). Alexandru Grigoraş a marcat primul gol pentru Şoimii, în repriza secundă, Mădălin Anton a restabilit egalitatea, însă, cu 10 minute înainte de final, Victor Alecu a înscris golul decisiv.

Finalul a fost unul cu emoţii, nocturna stadionului „Ideal” din Cernavodă cedând în minutele de prelungire, dar oficialii gazdelor au pus în funcţiune generatorul şi meciul s-a încheiat fără probleme.

Partidele din turul al doilea al Cupei României sunt programate în data de 31 august, urmând să se desfăşoare tot într-o singură manşă. Echipelor calificate din turul 1 li se vor alătura formaţiile din Liga a III-a a sezonului trecut care nu au intrat încă în competiţie, din turul întâi, plus o formaţie din Liga a II-a.

Şoimii Cernavodă este una dintre cele trei echipe câştigătoare ale finalelor regionale care s-au calificat în turul al doilea, celelalte fiind Viitorul Darabani şi CSM Lugoj.

XXX

Scorul rundei în Cupa României l-a reuşit CSM Satu Mare: 12-1, în deplasare, cu CS Progresul Şomcuta Mare, iar alte opt partide au avut nevoie de prelungiri sau penalty-uri pentru a-şi desemna învingătoarele.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5677 secunde