Derby dobrogean, la malul Dunării

Gloria Albeşti, duel cu Şoimii Cernavodă, în Cupa României

244
Gloria Albeşti, duel cu Şoimii Cernavodă, în Cupa României - 1-1660654867.jpg
Echipa de Liga a III-a CS Gloria Albeşti priveşte încrezătoare spre noul sezon competiţional. După două amicale disputate luna aceasta, 1-1 cu Poseidon 2 Mai Limanu şi 12-0 cu Ştiinţa Poarta Albă, formaţia antrenată de Sică Enache şi Gabriel Dinică se pregăteşte să susţină prima partidă oficială a stagiunii.

Miercuri, 17 august, Gloria Albeşti va întâlni pe Şoimii Cernavodă, în turul întâi al Cupei României, ediţia 2022/2023, fază în care se joacă o singură manşă, eliminatorie. Partida se va disputa în nocturnă, de la ora 20.00, pe stadionul „Ideal” din Cernavodă.

Dacă va reuşi să se impună la malul Dunării, Gloria Albeşti se va califica în turul al doilea, programat în data de 31 august, iar pe 27 august, echipa constănţeană va debuta în noua ediţie a Ligii a III-a.

Între cele două meciuri oficiale, fotbaliştii lui Sică Enache vor mai disputa un ultim meci amical, sâmbătă, 20 august, în compania colegei de serie din Liga a III-a, FC Farul II.

Gloria Albeşti are la ora actuală un lot alcătuit din numeroşi jucători tineri, de perspectivă, ambiţioşi şi dornici de rezultate pozitive.

Foto: Facebook / Gloria Albeşti

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3026 secunde