Gheorghe Hagi, după remiza Farului cu FC Hermannstadt:

„Meritam să avem maximum de puncte!”

149
„Meritam să avem maximum de puncte!” - 1-1660648635.jpg

Articole de la același autor

Disputată pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, partida dintre FCV Farul şi FC Hermannstadt, contând pentru etapa a cincea a Superligii la fotbal, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Deşi tabela a rămas imaculată, nu au lipsit ocaziile la ambele porţi. Introdus după pauză pentru a impulsiona linia de atac a Farului, Denis Alibec a marcat în minutul 73, însă golul a fost anulat de arbitrajul video, iar trei minute mai târziu, a trimis mingea în bară. Oaspeţii ar fi putut da lovitura de graţie pe final, când Daniel Paraschiv a nimerit la rându-i bara, în minutul 82.

S-a terminat 0-0, însă Farul, care a avut o posesie superioară, ar fi meritat victoria.

Farul (manager tehnic Gheorghe Hagi): Aioani, Benzar (min. 63, Sîrbu), Larie, M. Popescu (min. 72, Borza), Kiki, Artean (min. 72, Băluţă), Nedelcu, Casap (min. 46, Grameni), Torje (min. 46, Alibec), Morar, Pitu.

„Meritam să avem maximum de puncte, ne-am dominat adversarii, am avut ocazii, dar în ultimele trei meciuri am pierdut puncte importante. Drumul e lung, o să vină şi meciuri în care vom marca”, a declarat Gheorghe Hagi.

În urma acestei remize şi profitând de înfrângerile surprinzătoare ale CFR-ului Cluj (0-1 cu FC Botoşani) şi Rapidului (0-1 cu Petrolul Ploieşti), Farul a urcat pe locul trei, cu nouă puncte. Lideră este FC Botoşani (11 p), secondată de FC Hermannstadt (9 p), surpriza acestui debut de sezon.

Etapa viitoare, echipa constănţeană va juca, tot pe teren propriu, cu FC Voluntari.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.898 secunde