Nicolas Popescu, cedat definitiv de Farul clubului FC Voluntari

164
Nicolas Popescu, cedat definitiv de Farul clubului FC Voluntari - 1-1660722597.jpg

Articole de la același autor

O nouă modificare în lotul Farului. După ce, marţi, 16 august, a anunţat că s-a despărţit de atacantul Adrian Petre, miercuri, 17 august, conducerea grupării constănţene a decis să renunţe la încă un jucător.

Este vorba despre mijlocaşul Nicolas Popescu, nimeni altul decât fiul preşedintelui Farului, Gheorghe Popescu, acesta fiind cedat definitiv clubului FC Voluntari.

În vârstă de 19 ani, format la Academia Hagi, Nicolas Popescu a evoluat în şapte partide pentru echipa constănţeană în primul eşalon, unde a debutat la 25 iulie 2021, într-un meci cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-0.

Mijlocaşul a participat cu reprezentativa Under 19 a României la Campionatul European disputat, în această vară, în Slovacia. În total, el are 10 prezenţe la echipa naţională U19 a României.

„FC Voluntari anunţă transferul definitiv al jucătorul Nicolas Popescu, de la Farul Constanţa, el semnând un contract pe o perioadă de patru ani. Nicolas s-a alăturat deja lotului condus de Liviu Ciobotariu şi va participa la antrenamentul din această dimineaţă (n.r. - miercuri dimineaţă). Clubul nostru îi urează bun venit şi îi doreşte mult succes în tricoul formaţiei FC Voluntari”, au transmis reprezentanţii clubului ilfovean.

XXX

FCV Farul şi FC Voluntari se vor afla foarte curând faţă în faţă. Luni, 22 august, de la ora 19.30, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, cele două echipe vor fi adversare într-o partidă contând pentru etapa a şasea a Superligii la fotbal.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6783 secunde