Poliția Rutieră monitorizează traficul spre litoral și munte în week-end

315
Poliția Rutieră suplimentează pe durata sfârșitului de săptămână efectivele care acționează pe rutele către litoral și către munte, în așa fel încât circulația autovehiculelor să se desfășoare în condiții cât mai normale, informează Centrul INFOTRAFIC.
Polițiștii preconizează că traficul rutier pe DN22C Cernavodă - Medgidia - Basarabi se va intensifica, existând chiar posibilitatea apariției unor blocaje din cauza capacității reduse a acestui drum de a prelua fluxul de autovehicule de pe Autostrada Soarelui.
Șoferilor li se recomandă utilizarea unor rute alternative: DN2 București - Urziceni, în continuare DN2A Slobozia - Hârșova - Constanța sau să iasă de pe Autostrada A2 la Lehliu și să continue deplasarea pe DN3 Lehliu - Călărași, să treacă Dunărea cu bacul și să meargă apoi prin Ostrov, Adamclisi, Cobadin, Basarabi până la Constanța.
Un elicopter din dotarea Inspectoratului de Aviație al Ministerului Internelor și Reformei Administrative va survola principalele șosele spre litoral și stațiunile montane, pentru a urmări modul în care traficul rutier se desfășoară și pentru a transmite informații echipajelor de la sol, care pot interveni prompt în caz de necesitate.
Polițiștii vor acționa, în principal, pentru combaterea neregulilor des întâlnite în ultima perioadă, și anume nerespectarea regimului legal de viteză și a timpilor de odihnă și conducere.
În cazul aglomerării DN1, la ieși-rea din capitală sau pe tronsonul București - Brașov, conducătorii auto sunt sfătuiți să folosească ruta DN1A București - Buftea - Ploiești - Vălenii de Munte - Cheia - Săcele – Brașov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.747 secunde