Rocadă între polițiști pentru liniștea turiștilor veniți la malul mării

317
Prima serie de polițiști detașați pe litoral în cadrul programului "Litoral 2008" și-a încheiat misiunea la malul mării, însă locul ei a fost luat de o nouă serie care va continua acțiunile pentru asigurarea unui climat de siguranță alături de celelate structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice.
Evaluarea activităților desfășurate de cei care au fost detașați pe litoral a avut loc în prezența adjunctului inspectorului general al Poliției Române, chestor de poliție Petre Tobă, a comisarului șef Marin Măldăreanu, adjunct în cadrul Direcției de Ordine Publică, a comisarului șef Carol Vârnă din cadrul Direcției Poliției Rutiere și a comisarului șef Aurelian Zaheu, împuternicit la conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța.
Cu această ocazie cadrele de conducere de la nivel central cât și local au mulțumit polițiștilor pentru modul în care au acționat pe durata misiunii pe litoral, în vederea asigurării turiștilor unui sejur liniștit.
De asemenea, au urat succes noii serii de polițiști detașați cărora le-au recomandat să îndeplinească cu succes obligațiile ce le revin.
Acțiunea "Litoral 2008" a fost demarată la data de 19 iunie, anul acesta fiind detașați pentru a sprijini activitățile desfășurate de Poliția Constanța în perioada sezonului estival 554 de polițiști de la unitățile teritoriale și 400 de elevi de la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina. Cadrele detașate au fost împărțite pentru a desfășura activitatea în două perioade, respectiv 19.06 - 24.07.2008 și 25.07 - 01.09.2008.
Polițiștii detașați acționează în stațiunile Mamaia, Eforie, Techir-ghiol, Neptun și Mangalia. În Municipiul Constanța și localitățile Năvodari, Costinești, 2 Mai - Vama Veche, se acționează în cooperare cu lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi al Județului Constanța și din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța, precum și cu lucrătorii Inspectoratului Județean al Poliției de Frontieră Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6888 secunde