Polițist local din Agigea, mușcat de mână de un scandalagiu

195
Polițist local din Agigea, mușcat de mână de un scandalagiu - politistlocalmuscatdemana-1395938581.jpg

Articole de la același autor

Încercările oamenilor legii din Agigea de a-l liniști pe un bărbat violent s-au soldat cu un drum la spital pentru unul dintre polițiștii locali din comună, după ce a fost mușcat de braț. 


Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, 21 spre 22 martie; în jurul orei 22,30, oamenii legii au fost sesizați că un individ aruncă cu pietre în mașinile care circulau pe Șoseaua Mangaliei din localitate și a provocat distrugeri la trei mașini. Imediat, la fața locului a ajuns un echipaj format dintr-un polițist și un agent al Poliției Locale, care l-au imobilizat și l-au dus la sediu pe scandalagiul în vârstă de 34 de ani. Ajunși în fața postului de poliție, bărbatul, identificat ca fiind Tudor Dumitrescu, l-a mușcat pe polițistul local de brațul stâng. În urma incidentului, scandalagiul a fost transportat la Secția Neuro-psihiatrie Palazu Mare, iar victima sa a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Medicii legiști care l-au examinat au stabilit că a avut nevoie de trei - patru zile de îngrijiri medicale, pentru vindecare. 


Ieri, suspectul a fost prezentat magistraților Judecătoriei Constanța, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzațiile de ultraj și distrugere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3925 secunde