Băgați după gratii după ce au atacat trei polițiști cu pietre și au distrus o mașină de poliție

216
Băgați după gratii după ce  au atacat trei polițiști cu pietre  și au distrus o mașină de poliție - bagatidupagratiiatacatpolitistid-1394549763.jpg

Articole de la același autor

Magistrații constănțeni au dispus arestarea preventivă a doi bărbați și anchetarea în libertate a două femei, cu toții fiind acuzați că au distrus o mașină de poliție și au rănit trei agenți, chemați să aplaneze un scandal. 
Astfel, Dumitru Lefter este acuzat de violență în familie, lovire sau alte violențe și trei infracțiuni de ultraj și a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Cumnatul lui, Constantin Larion, este acuzat de lovire sau alte violențe și, de asemenea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În schimb, sora lui Dumitru Lefter, Doinița Georgiana Lefter, este arestată la domiciliu, pentru aceeași perioadă de timp, fiind acuzată de trei infracțiuni de ultraj, iar Florentina Larion este sub control judiciar, fiind acuzată de distrugere și trei infracțiuni de ultraj. 
Potrivit procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, incidentul a căror victime au fost polițiștii a avut loc în seara zilei de joi, 6 martie. Oamenii legii au fost solicitați în localitatea Mihai Viteazu, unde doi bătrâni reclamau că au fost bătuți ("loviți cu picioarele") de fiul lui Dumitru Lefter. Trei agenți au ajuns la adresa indicată și au fost întâmpinați de suspect cu o furcă. Cu greu au reușit să-l imobilizeze, după ce au tras un foc de armă în plan vertical, iar în timp ce-l duceau spre mașină, au fost atacați cu pietre de rudele lui. 
Pentru că ceilalți trei suspecți au refuzat să vină la audieri, a doua zi, de bună voie, polițiștii au obținut de la instanță mandate de aducere, iar la sfârșitul săptămânii trecute i-au săltat de acasă. 
Oamenii legii spun că nu este prima dată când în familia din comuna Mihai Viteazu este scandal, principalul motiv fiind, de fiecare dată, consumul de băuturi alcoolice. 
Poliția Constanța s-a constituit parte în dosar, căci suspecții au spart geamurile și girofarul mașinii de poliție, cauzând un prejudiciu de 1.700 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3805 secunde