Polițist reținut după ce ar fi cerut bani și favoruri sexuale în numele unor judecători

729
Polițist reținut după ce ar fi cerut bani și favoruri sexuale în numele unor judecători - prostitutie1333738192-1357735530.jpg

Un ofițer din Poliția Bihor a fost reținut de procurorii DNA, fiind suspectat că a pretins de la doi hoți 1.000 de euro și favoruri sexuale de la fiica unuia dintre ei, susținând că face acest lucru în numele unor judecători ai Curții de Apel Oradea care urmau să le soluționeze favorabil procesul, transmite realitatea.net.

Potrivit unor surse judiciare, procurorii Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul Teritorial Oradea au dispus, miercuri, reținerea pentru 24 de ore a comisarului Florian Rob, șeful Secției 9 Poliție Rurală Ciumeghiu.


El este anchetat de procurorii DNA după ce ar fi pretins de la doi hoți bani și favoruri sexuale, susținând că face acest lucru în numele unor judecători de la Curtea de Apel Oradea, care ar fi urmat să le "rezolve" procesul.


Potrivit surselor citate, polițistul a cerut 1.000 de euro, pretizând că această sumă ar fi urmat să fie împărțită la doi dintre cei trei judecători ai completului care judeca procesul. De asemenea, polițistul ar fi pretins, în numele unuia dintre magistrați, ca fiica unuia dintre hoți să petreacă o noapte cu el.


Florian Rob a fost reținut pe 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de joi să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă, completează sursa citată.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4348 secunde