Polițiști de frontieră amenințați de șoferul unui BMW

166
Ieri după-amiază, în jurul orei 18,00, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța au verificat pe drumul limitrof canalului Dunăre - Marea Neagră, în dreptul podului Agigea, o autoutilitară marca Mercedes Benz în care se aflau trei persoane.

La controlul specific s-a constatat că în autovehicul se aflau 38 de saci de plastic încărcați cu îngrășământ chimic (uree) și 20 de saci încărcați cu cereale. Șoferul a prezentat un document de însoțire a mărfii care prezenta urme de falsificare, declarând că produsele i-au parvenit în urma unor operațiuni de curățare a două barje ancorate în Portul Constanța.

În timp ce efectuau cercetarea la fața locului, polițiștii de frontieră au fost interpelați de șoferul unui autoturism marca BMW înmatriculat în București, care a început să le aducă injurii și ofense. Cel în cauză, cunoștință cu cele trei persoane aflate în autoutilitara marca Mercedes, a încercat să-i împiedice pe reprezentanții Gărzii de Coastă să continue cercetările în respectivul caz, proferând diverse amenințări.

Pentru comportamentul său violent, cel în cauză a fost imobilizat și condus pentru cercetări la sediul Poliției de Frontieră Constanța Sud Agigea. Polițiștii de frontieră i-au întocmit persoanei un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj, dosarul ajungând în atenția procurorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3154 secunde