Polițiștii constănțeni au fost alături de copii, în prima zi de școală

297
Polițiștii constănțeni au fost alături de copii, în prima zi de școală - img03521347885255-1347910157.jpg
La festivitatea de deschidere a noului an școlar, polițiștii constănțeni au fost prezenți în unitățile de învățământ din județul Constanța.


Astfel, ieri, în fiecare școală s-a aflat un reprezentant al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, polițist de proximitate, de ordine publică sau polițist rutier, care a transmis copiilor, dascălilor și părinților un mesaj pentru începutul anului școlar. Oamenii legii au evidențiat faptul că se vor implica direct în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, astfel încât procesul educațional să se desfășoare în cele mai bune condiții. 

În urma semnării parteneriatului dintre IPJ Constanța și ISJ Constanța, în anul școlar 2012-2013, se va asigura o comunicare directă, fiecare polițist de proximitate va afișa la avizierul școlii toate datele necesare pentru a putea fi contactat în orice situație. De asemenea, la orele de dirigenție, pe întreg parcursul anului școlar, polițiștii vor fi prezenți cu activități instructiv-preventive, contribuind astfel la formarea unor comportamente pozitive și la evitarea situațiilor de risc pentru preșcolarii și școlarii constănțeni. Mai mult, specialiștii Compartimentului de Informare și Educație Rutieră din cadrul Serviciului Rutier Constanța urmează a derula ore de educație rutieră în unitățile de învățământ sau la sediul Poliției Rutiere.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Eveniment : Criză de chipiuri pe străzile din Constanța!
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Debut trist în noul an școlar
Pagina a fost generata in 0.3432 secunde