Polițiștii constănțeni, la datorie de Bobotează

610
Polițiștii constănțeni, la datorie de Bobotează - 07c65274e2dae0d28d3dbe5edfbb5ecf-1357299093.jpg

Cu ocazia procesiunilor și a ceremoniilor religioase, ocazionate de Sărbătoarea Botezului Domnului (Boboteaza), duminică, 6 ianuarie, polițiști din cadrul Biroului Rutier, Biroului Ordine Publică, Secției 3 Poliție, dar și din cadrul Biroului Investigații Criminale, vor asigura la Constanța măsurile de ordine publică.


La manifestarea religioasă ce debutează la ora 11 sunt așteptați peste 10.000 de credincioși, potrivit Arhiepiscopiei Tomisului.
Pe durata procesiunii de la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel spre faleza Cazinoului, unde va fi oficiată slujba de sfințire a apelor, polițiștii vor asigura măsurile de ordine publică, dar și fluidizarea traficului rutier.


"Pentru a nu deveni victimele infractorilor, recomandăm credincioșilor pe cât posibil portofelul să-l păstreze în buzunarul interior de la piept al hainei, iar celor care se deplasează cu autoturismul până în apropierea lăcașului de cult să nu lase bunuri de valoare la vedere în acesta", a declarat Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 04 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Boboteaza la Malul Marii
Joi, 03 Ianuarie 2013
Stire din Cultură-Educație : Boboteaza la malul mării
Pagina a fost generata in 0.3032 secunde