Polițiștii de la transporturi la datorie pentru o călătorie în siguranță

135
Pentru prevenirea unor fapte antisociale, polițiștii recomandă cetățenilor care călătoresc în această perioadă ca în momentul în care își cumpără biletul de călătorie să nu expună întreaga sumă de bani care o au asupra lor, să nu lase bagajele în grija unor persoane necunoscute și să nu accepte să consume sucuri, băuturi, cafele de la astfel de persoane, pe timpul călătoriei. 

Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța asigură ordinea și siguranța publică în sistemul transporturilor feroviare, navale și aeriene.

O atenție deosebită se acordă asigurării unei prezențe active a polițiștilor de la transporturi în stațiile C.F., cât și pe trenurile de călători, menținerii unei legături permanente cu partidele de tren, cât și între polițiștii de la posturile Transporturi Feroviare, pentru cunoașterea situației operative, în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea oricăror fapte de natură antisociale și asigurarea unui climat optim de călătorie.

De asemenea, lucrătorii posturilor de poliție T.F. desfășoară activități specifice (acțiuni, patrulări pedestre, pânde), în vederea prevenirii și combaterii furturilor de la infrastructura căii ferate, de la vagoanele de marfă și călători, precum și sustragerilor de bunuri transportate pe calea ferată, asigurând desfășurarea în condiții normale a traficului de marfă și persoane pe calea ferată.

Pe linia transporturilor navale, polițiștii vor asigura patrulări cu navele din dotare, în vederea prevenirii producerii unor evenimente negative care să perturbe traficul de călători și marfă pe căile navigabile.

În domeniul transporturilor aeriene, ordinea și siguranța publică este asigurată de către polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Aeriene Mihail Kogălniceanu, asigurând prezența la sosirea și plecarea aeronavelor, pentru asigurarea unei călătorii în siguranță. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Fun : Ce face o literă scrisă greșit
Pagina a fost generata in 1.0878 secunde