Polițiștii locali, făcuți praf! "Se cheltuie o grămadă de bani cu ei, nu au nicio pregătire"

8534
11
Polițiștii locali, făcuți praf!
Articolul publicat de ziarul Cuget Liber în ediția de ieri, cu titlul "Polițiștii cer ca polițiștii locali să redevină gardieni publici", a generat numeroase reacții, cele mai multe fiind în favoarea unei astfel de inițiative. 


De asemenea, au fost voci care au criticat activitatea Poliției Române, argumentând că Poliția Locală joacă un rol important, în condițiile în care Ministerul Afacerilor Interne suferă de un deficit de personal. 


În ediția de astăzi, vă prezentăm unul dintre comentariile cele mai vehemente, care susțin desființarea Poliției Locale și revenirea la titulatura de gardieni publici. 


"Nu au nimic în comun cu ordinea și siguranța publică, pe lângă faptul că se cheltuiesc o grămadă de bani, sunt pe lângă legislație și fără pregătire. Avem suficiente instituții care să se ocupe de siguranța cetățeanului și o fac destul de bine", a comentat Florin Marian. 


În apărarea polițiștilor locali au sărit mai mulți cititori, care au făcut o comparație cu polițiștii încadrați direct, prin sursă externă. 


"Atunci ce să mai zicem de sutele de polițiști încadrați direct, care sunt un dezastru, nici nu știu să se exprime în termeni polițienești. Calul bătrân greu se învăța la ham. Pădure fără uscături, nu există. Peste tot sunt și buni și răi", a comentat Elena-Daniela. 
Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
werner
9 mai 2017
PL

niste neica nimeni luati de la coada vacii si pusi la faca ei ordine pe strada. bani aruncati pe fereastra

Herodot
9 mai 2017
Local?!

Politia locala fac ordine publica, cealalanta politie incearca sa prinda infractori reali care pot fi eliberati de unii procurori sfintiti !

Local
9 mai 2017
Dreptate

Stau ascunsi sa te prinda cand treci strada neregulamentar si sa te amendeze

Surse
9 mai 2017
Dlui sorin hulubei & stie el..

Prin targ se barfesta ca dl hulubei are o intelegere sa discrediteze locala...ne puteti spune la ce suma v-ati inteles!!! Stii la ce ma refer...

Gina iorgulescu
9 mai 2017
Pro politia locala

Va rog sa nu mai generalizati. Am avut anumite probleme si cei de la nationala m-au directionat intrun mare sictir catre cei de la locala. Politistii locali care sau ocupat de speta mea si pe care mi-au si rezolvat-o, au vorbit frumos, au aplicat corect legea si pe deasupra aveau si studii superioare.Mentionez ca nu am niciun interes sa ii laud, ci ca o persoana cu coloana vertebrala si constiinta ma simt obligata sa fac public acest lucru.

cetatean
10 mai 2017
care politie?

Cea care ia spaga la drumul mare in loc sa iti faca dreptate? Vorbesc de cei de la mai. Mai scriu si cate o declaratie in numele partilor vatamate. Rusine.

o
10 mai 2017
pla

Sa-i trimita la cursuri de perfectionare pe politaii locali ca multi dintre ei habar n-au sa rosteasca o fraza coerenta.

cetatean
10 mai 2017
politia mai

Persona cu dizabilitati umilita de un angajat al Mai prin sustrgerea plangerii impotriva agresorilor , apoi o declaratie data in numele persoanei vatamate,fiind scrisa si semnata de acelasi angajat al Mai. Pt o mica are tie.

cetatean
10 mai 2017
politia mai

Pt o mica atentie .

Liviu
23 mai 2017
Politia Locala

Conform uniunii europene polita "nationala" ca prinde "hoti" nu ar trebui sa existe . Ei ar trebui sa fie politisti locali. In orice tara din uniune nu mai exista asa ceva doar in romania . Cum prind ei infractorii cand stau in scara blocului sau ascunsi in boscheti? Politia Nationala e degeaba , aia stau pe banii nostrii si nu fac nimic. Sunt niste functionarii slab pregatiti veniti de cine stie unde si vb ca la usa cortului. Exemplu: mod de adresare al unui politist roman (politia nationala) din cadrul sectiei 7 politie. - da ba buletinul ???? Ce mod de adresare este asta domnilor politisti??? Asa ati invatat la campina ????

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2299 secunde