Polițiștii migrează spre străinătate

1092
1
Polițiștii migrează spre străinătate - politisti-1314215575.jpg
Tot mai mulți polițiști renunță de bunăvoie la locurile de muncă și pleacă în străinătate, nemulțumiți de salarii, de dotări și de volumul mare de muncă. Ei nu mai fac față cheltuielilor, mai ales că legea nu le permite să-și ia un al doilea job.

Mulți dintre polițiștii care și-au dat demisia au până în 35 de ani, familii și rate bancare. Majoritatea polițiștilor demisionari au ales să își încerce norocul în străinătate, pentru locuri de muncă mai bine plătite.

În toată țara, atât în Jandarmerie, cât și în Poliție, s-au înregistrat zeci de demisii și mii de disponibilizări.

Numai de la Inspectoratul Județean al Poliției de Frontieră Constanța au fost trecuți "pe liber" peste 200 de angajați, un număr care depășește cu mult alte inspectorate din țară. Unde ar putea să-și îndrepte privirile acești angajați dacă nu spre Occident, unde oferta de muncă este mult mai bogată, iar salariile mult mai mari?

Mulți dintre polițiști și-au luat special concediu pentru a putea testa oferta pe piața muncii în țări ca Franța, Germania, Olanda ori Norvegia. Nu contează ca ce vor munci, dacă au un salariu și de 1.000 de euro ei acceptă orice posturi fără prea mari discuții.

Comentează știrea

Catalina
25 august 2011
vrajeala

sau poate asa o fi dar atunci inseamna ca doar fraierii si cei fara pile pleaca deoarece cunosc personal in pulitzia romana si constanteana jeguri incompetente sau burtosi imbecili care nu sunt deloc stresati ca vor fi dati afara ca nu au de ce sa se streseze daca au pile sau sunt fii de securisti sau ex militieni....bleaaaaah..cata scarba imi provoaca asa zisa reforma din min.de interne..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3202 secunde