Polițiștii-pistolari din Kogălniceanu au prins un șofer fără permis după ce au tras șase focuri de armă

533
Polițiștii-pistolari din Kogălniceanu au prins un șofer fără permis după ce au tras șase focuri de armă - d471ba80482c93d408c57f0974b23a1e.jpg
Odată cu sosirea militarilor americani în zonă, localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu pare să se fi transformat într-un fel de vest sălbatic, în care oamenii legii joacă rolul pistolarilor. Mai nou, nu trece luna fără ca oamenii legii din localitate să-și folosească pistoalele din dotare pentru a prinde răufăcătorii, care, din câte se vede, nu sunt deloc puțini prin zonă.
Dacă în urmă cu două săptămâni polițiștii din Kogălniceanu au folosit armamentul și au tras 12 focuri pentru a prinde un tractorist rebel care s-a urcat cu hardughia agricolă peste Loganul din dotare, iată că sâmbătă noapte au recurs din nou la pistoale.
Mai exact, au tras șase gloanțe pentru a prinde un șofer care a refuzat să oprească la semnalul lor.
În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.30, un echipaj al Poliției Comunale Mihail Kogălniceanu a făcut semn pentru a trage pe dreapta unui autoturism Dacia, care circula pe DN 22, pe direcția Tulcea spre Constanța, în care se aflau trei bărbați. În loc să oprească, șoferul a accelerat, încercând să scape de polițiști. Numai că oamenii legii s-au urcat în Logan (se pare că l-au reparat între timp) și au plecat după el, urmărindu-l mai mulți kilometri. Văzând că tot nu oprește în urma somațiilor, polițiștii au tras șase focuri de armă în plan vertical. Șoferul a oprit mașina și a rupt-o la fugă pe câmp, încercând să-și piardă urma în noapte. Însă a fost prins la scurt timp, fiind identificat cu ajutorul celorlalți doi pasageri din Dacie, care au rămas pe loc. Șoferul fugar se numește Claudiu Iulian S. și a încercat să scape de polițiști deoarece nu are permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis.
Potrivit polițiștilor, bărbatul se află în evidențele lor, fiind cunoscut ca hoț de animale și fier vechi.
În urma folosirii armamentului, nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4478 secunde