Polițiștii români detașați pe litoralul bulgăresc s-au întors acasă

151
Polițiștii români detașați pe litoralul bulgăresc s-au întors acasă - politiefiltru151372068051-1378115170.jpg

Articole de la același autor

În week-end-ul care a trecut s-a încheiat misiunea polițiștilor români detașați pe litoralul bulgăresc în sezonul estival. Misiunea polițiștilor români s-a desfășurat în trei serii, respectiv 1 iulie - 20 iulie, 21 iulie - 10 august și 11 august - 31 august, în stațiunile Nisipurile de Aur și Albena. 




Potrivit reprezentanților Poliției Române, polițiștii români detașați în Bulgaria au consiliat peste 2.000 de turiști români, au asistat 136 de turiști români implicați în evenimente și au participat alături de polițiștii bulgari la 311 intervenții la evenimente. 


De asemenea, au desfășurat acțiuni comune pentru siguranța traficului rutier și au efectuat 45 de verificări în bazele de date prin intermediul Centrului Comun de Contact Giurgiu.


"Este al patrulea an în care s-au organizat asemenea misiuni, activitățile bucurându-se de apreciere din partea turiștilor români care au avut astfel posibilitatea de a se adresa direct polițiștilor români pentru soluționarea unor probleme, deși se aflau pe teritoriul altui stat", au afirmat reprezentanții Poliției Române. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 August 2013
Stire din Diverse : Atenție, în Bulgaria se fură mașini!
Pagina a fost generata in 0.4093 secunde