Atenție, în Bulgaria se fură mașini!

813
5
Atenție, în Bulgaria se fură mașini! - furt1366711522-1376135907.jpg

Articole recomandate

Vacanța petrecută la vecinii bulgari nu se termină de fiecare dată cu bine. La fel ca în anii trecuți, mulți dintre turiștii români care și-au făcut concediul pe litoralul bulgăresc al Mării Negre s-au întors cu amintiri neplăcute. Automobilele le-au fost furate chiar din fața hotelurilor iar cazurile nu și-au găsit rezolvarea. Ministerul Afaceri Externe vă recomandă ca înainte de a trece Dunărea la vecinii de la sud să încheiați asigurări antifurt pentru automobile.




Mariana Nițu, o turistă din România, a rămas fără mașină după ce și-a parcat-o la hotelul unde era cazată, în Bulgaria. "Ne-a fost furata mașina. Am plecat cu patru masini si ne-am intors cu trei. Cand am ajuns la hotel era paznicul la intrarea în parcare, parcare cu barieră, ne-a indicat locul și am parcat. În dimineața în care am vrut sa plecam cu masina am constatat ca masina nu mai este. Am încercat sa stam de vorbă cu managerul hotelului, unul din ei era roman. A facut mare scandal. Toți românii erau nemultumiti, se mai furaseră din camere mai multe obiecte", a declarat MARIANA NIȚU, citată de realitatea.net.


Comentează știrea

Lite
10 august 2013
O

Mare "noutate". Aflati si voi ca daca nu vreti sa va fie masinile furate trebuie sa platiti o "taxa de protectie" la bulgari cand treceti frontiera si va dau aia un abtibilt il puneti in parbriz si nu se mai atinge nimeni de masina voastra.

Da
10 august 2013
Este adevarat

Furtul masinii personale este cel mai mic rau care ti se poate intampla.Statiunile bulgaresti sunt bantuite de reptilieni,niste diavoli cu coada care-ti fura pana si nevasta daca nu esti atent.Hotelurile sunt bantuite noaptea de strigoi.Cu ochii mei am vazut intr-un bar niste radiatii de la Kozlodui.E rau de tot,fratilor.Aici sunt banii dumneavoastra,in propaganda pesedista. Mazare&Co a platit televiziuni zi ziare ca sa-i sperie pe turistii din Bulgaria.Asa a invatat el sa faca promovarea turismului de pe litoralul romanesc.Daca nu am ajuns la nivelul turismului bulgaresc,cel puti sa-i injuram.

dute draq bai ...."Da"
11 august 2013
care nivel ?

Care nivel ba tampitule ? Tu compari puscariile alea de statiuni gen albena si nisipurile de kkat cu statiunile noastre bai puta ? Hai sa nu ne kkam pe noi si sa spunem adevaru . Intradevar calitatea mai si costa dar cum romanu e invatat cu cantitate e bine si la bulgari . Mars in plm .

noni
11 august 2013
dar unde nu se fura ?

Peste tot cred ca sunt aceleasi probleme. D c nu intreaba nimeni, cate masini au fost furate de pe litoralul nostru ? Fiecare tara cu scursurile ei, depinde cum e folosita aceasta statistica a furturilor.

bg
11 august 2013
foarte bine

Asa le trebuie daca se duc in bulgaria si nu vin la noi la mazare. Hahaha

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.8528 secunde