Polițiștii rutieri constănțeni vor fi trași pe dreapta începând de astăzi

4103
Polițiștii rutieri constănțeni vor fi trași pe dreapta începând de astăzi - 30d73208d2faf2d850b0ee41fdaad82b.jpg
Polițiștii rutieri constănțeni intră, începând de astăzi, în concediu fără plată. Prima serie este trimisă acasă patru zile, până la finalul săptămânii, urmând ca duminică, în ziua alegerilor prezidențiale, toate efectivele să fie prezente la muncă.
Potrivit comisarului șef Constantin Dancu, polițiștii rutieri vor "beneficia" în luna noiembrie de patru zile de concediu forțat, pentru ca în decembrie să mai fie trimiși încă patru zile acasă. "În fiecare săptămână pleacă câte o parte din polițiști în concediu. Nu știu cât se va simți lipsa lor din stradă, însă știu sigur că se va resimți acut acest concediu în buzunarele polițiștilor", ne-a declarat șeful Poliției Rutiere, care nu ne-a putut preciza cât vor pierde polițiștii la salariu. "Nu știu să vă spun acest lucru. Nici eu nu știu cât voi pierde la salariu. Soția mea știe, că ea se ocupă cu bugetul familiei", a mai adăugat, în glumă, Dancu.
Pe lângă banii din leafă, o parte dintre polițiști sunt privați și de banii de chirie. Aceasta este situația și subinspectorului Marius Ghiță, șeful Biroului Drumuri Naționale și Europene. "De mâine (n.r. - de astăzi), oamenii vor începe să intre în concediu fără plată. Vom reduce numărul de oameni din stradă, încercând să asigurăm doar strictul necesar. În ziua de alegeri, însă, toată lumea va fi la serviciu. Vom acționa cu toate efectivele pentru fluidizarea și controlul traficului în județ.
Din păcate, însă, această situație cu concediul fără plată se suprapune și cu neplata indemnizațiilor de chirie. Este foarte greu să supraviețuiești doar cu o parte din salariu și fără bani de chirie", ne-a declarat subinspectorul Marius Ghiță.

Programul de la Serviciul de Permise, afectat de concediul fără plată al angajaților
În conformitate cu prevederile Legii 329/2009 privind reducerea cheltuielilor de personal, în perioadele 17 - 30.11.2009, 7 - 11.12.2009 și 14 - 18.12.2009, programul de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Instituției Prefectului Județul Constanța ca fi următorul: luni - joi, între orele 8,30 - 14,30 și vineri între orele 8,30 - 12,30.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7426 secunde