Polițiștii se pregătesc de proteste

2599
1
Polițiștii se pregătesc de proteste - politistiisepregatescdeproteste-1416733519.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii au luat decizia să-și ceară drepturile în stradă! "Biroul Executiv Central al Federației Sindicatelor Democratice a Polițiștilor din România «Alexandru Ioan Cuza» a decis, cu unanimitate de voturi, să reia seria protestelor prin acțiuni de stradă, din cauza revendicărilor rămase nerezolvate", se arată într-un comunicat de presă transmis de Sindicatul Național al Agenților de Poliție.

Polițiștii din întreaga țară se vor reuni la București, și vor protesta în fața sediului central al Ministerului Afacerilor Interne, în perioada 26 noiembrie - 5 decembrie. 


Revendicările polițiștilor, după ce se subliniază în comunicatul menționat, sunt drepturile salariale "pierdute și nerecuperate nici după cinci ani (al 13-lea salariu, prima de vacanță, salarii compensatorii)", renegocierea Acordului Colectiv privind raporturile de serviciu și întocmirea unui act adițional cu sporurile salariale ale personalului M.A.I. pentru anul 2015 (orele suplimentare lucrate sâmbătă,duminică și sărbători legale).


La proteste vor participa și polițiști din Constanța, atât din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, cât și din cadrul Gărzii de Coastă, după cum ne-a precizat Daniel Avasilcăi, liderul sindical SNAP Constanța. 



Comentează știrea

Relu
23 noiembrie 2014
Cele mai noi locuri de munca

Cele mai noi locuri de munca! NU e joc piramidal si NU e MLM! Lucrati 3 ore pe zi, ca operator online, si castigati 300 dolari lunar! Va trimitem detalii dupa ce expediati textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 31 Octombrie 2014
Stire din Sănătate : Sanitas a renunțat la proteste
Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Economie : Bugetarii sunt pe picior de război
Pagina a fost generata in 0.7239 secunde