Galerie FOTO. Constanța și marile orașe au protestat! Mii de oameni în stradă pentru "alegeri libere"

3305

Articole recomandate

Mii de oameni au ieșit în stradă pentru "alegeri libere" la Cluj, Timișoara, sute la Oradea, București, dar și la Constanța, în semn de solidaritate cu diaspora. Protestatarii s-au declarat nemulțumiți de felul în care au fost organizate alegerile în străinătate în turul I de scrutin, au strigat lozinci anti-guvernamentale și au cerut demisia lui Titus Corlățean, ministrul Afacerilor Externe.

Oamenii care au venit în Piața Unviersității aveau bannere pe care scria "2012: USL versus Băsescu. 2014: ACL versul Ponta. Nu am învățat nimic. Toate partidele aceeași mizerie. Schimbați legile electorale. Vrem altă politică", "Vrem o țară ca afară", "Ieșiți la vot", Taxe și accize fără număr", "Ponta, te așteaptă DNA". Protestatarii au scandat mesaje contra lui Victor Ponta.

Oamenii au spus că au ieșit în stradă pentru a atrage atenția că în turul al doilea trebuie să meargă mai multă lume la vot, dar și pentru a-și exprima nemulțimirea pentru că la votul din 2 noiembrie au fost mulți români din diaspora care nu putut vota.

"Facem primul pas spre o Românie normală, spre seriozitate, respect reciproc și demnitate. Vom arăta că vrem o schimbare și vom arăta că suntem mândri să susținem o Românie normală! Este timpul să demonstrăm că nu existăm numai pe Facebook și că ne putem face auziți în mod pașnic și civilizat!" ai scris organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7053 secunde