Polițiștii și vameșii, "lovitură" grea dată fotbalului. Au confiscat mii de mingii

171
1
Polițiștii din cadrul Serviciul de Poliție Transporturi Maritime, Biroul de poliție T.N. Constanța Sud Agigea au identificat în urmă cu două zile, un container sosit din China, în care se aflau bunuri susceptibile a fi contrafăcute.

În urma controlului vamal fizic, efectuat în comun de către polițiști și inspectori din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud, au fost identificate peste 2.000 perechi de ghete din piele pentru bărbați, mărci diferite, cu o valoare de piață estimată la 804.000 lei. Bunurile au fost reținute de către organele vamale, iar în cauză s-a întocmit dosar penal de către polițiști, care efectuează cercetări față de reprezentanții unei societăți comerciale din județul Mureș, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute. În aceeași zi, polițiștii de frontieră din cadrul PTF Constanța Sud Agigea, împreună cu lucrătorii vamali, au efectuat un control amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în București. Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean chinez, în vârstă de 44 de ani, cu domiciliul în București. În urma controlului au fost descoperite 4.020 mingi de fotbal, care purtau însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 230.000 lei dacă ar fi originale. Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregis-trate", respectiv "folosirea de acte nereale la autoritatea vamală".

Comentează știrea

costica
10 iunie 2016
opinie

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:pacurarucostica1963@gmail com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1236 secunde