De câți copii a mai abuzat medicul Victor Boț? Anchetatorii vorbesc de noi plângeri. Dialogul halucinant cu una dintre victime

3053
5
De câți copii a mai abuzat medicul Victor Boț? Anchetatorii vorbesc de noi plângeri. Dialogul halucinant cu una dintre victime - decati-1465492282.jpg
Continuă să curgă acuzațiile în incredibilul caz petrecut la un cabinet medical din Constanța, în care doctorul Victor Boț este suspectat că a violat o fată de 11 ani. Surse din cadrul anchetei confirmă faptul că și alți pacienți au depus reclamații pe numele doctorului Boț, ce ar avea legătură și cu alte infracțiuni, separate față de cea de viol.

Cazul care a scandalizat constănțenii tinde să ia proporții din ce în ce mai mari. O parte a pacienților lui Victor Boț au prins curaj după mediatizarea cazului de viol, în urma căruia doctorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Aceștia au depus plângeri care ar viza, spun anchetatorii, și alte infracțiuni comise de medic. După câteva săptămâni în care au strâns probe împotriva lui Victor Boț, decizia de a fi reținut a fost luată după o înregistrare halucinantă a conversației între doctor și fetiță:

Medicul: Te deranjează?

Fata: Da.

Medicul: Data trecută nu ai zis că te deranjează. Îmi cer iertare. Mă ierți, da?

Fata: Să știți că am spus unei prietene și mi-a spus să le zic părinților.

Medicul: Vorbește mai încet. Ei lasă, îmi cer iertare. Îmi cer scuze.

Fata: O să le spun părinților.

Medicul: Îmi cer iertare. Scopul meu era de armonizare, am vrut să te deschizi. Poate nu a fost corect și sănătos, dar sincer nu am făcut ceva rău. Nu știu ce să fac să îndrept lucrurile, nu sunt batjocoritor de copii.

Incredibil este faptul că, în timp ce medicul îi aplica un "tratament de armonizare", tatăl fetiței aștepta liniștit pe hol, fără a se gândi la perversiunile la care este supusă fiica lui. Când părinții au aflat, minora a fost de acord să îl viziteze pentru ultima dată pe Victor Boț, pe care l-a și înregistrat, dovadă existentă în dosar. În timp ce cazul instrumentat de procurori continuă, pacienții își exprimă în mediul online experiențele pe care le-au avut cu medicul în cauză. "Este ciudat rău de tot omul ăsta. Și eu am fost de două ori la el și am renunțat. În loc să trateze problema pe care o aveam, el mă întreba cum este relația sexuală cu soțul meu. Este dus rău. Mie mi-a creat o stare de neliniște de câte ori am fost la el și nu m-am simțit în largul meu", povestește o fostă pacientă.

O altă pacientă scrie: "Sunt șocată de-a dreptul. Am făcut naveta cu acest om pentru că era medic de familie undeva în afara Constanței. Era amabil, dar era o persoană excesiv de prietenoasă. Dubios de prietenoasă, aș putea spune și avea ceva de om ciudat. De câți nebuni și perverși suntem înconjurați fără să știm. Nu-mi vine să cred că este vorba de un medic, o persoană care ar trebui să aibă coloană vertebrală, să salveze vieți, nu să le distrugă. Și mai ales că este vorba de copii".

Faptul că medicul Victor Emanuel Boț ar suferi de probleme psihice este întărit pe de-o parte de psihologii criminaliști și pe de altă parte, de o fostă pacientă: "O singură dată am fost la el pe când îmi era medic de familie. Mi s-a părut foarte ciudat, deoarece în timp ce așteptăm să intru în cabinet, el imita tot ce vorbeam cu soțul meu. Era exact ca un copil care te îngână, doar ca să-ți facă în ciudă". 

Comentează știrea

costica
10 iunie 2016
opinie

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email:pacurarucostica1963@gmail com

ath
10 iunie 2016
Programul "Medicina Altfel" sau medicul nonconformist

Constantenii sunt foarte suparati.Nu sunt avocatul medicului din poveste.Chiar mai mult,metoda de "armonizare" practicata de medic ma dezgusta.Ma deranjeaza ca aveti unitati de masura diferite.Ma deranjeaza cand noi dam lectii de moralitate.Daca ne-a placut sa avem primari nonconformisti,de ce nu ar exista si medici noncoformisti sau profesoare sexi ? Nu va inteleg.Sa ne amintim.Fostul primar Matei,primarul inimilor noastre,organizeaza ziaua recoltei la Navodari.Populatia participa la sarbatoare,se organizeaza concursuri "sportive".Oierii din Sibiu participa la jocuri marinaresti.Cel mai mare betiv al orasului castiga la proba sportiva "5 litri de alcool băut in 10 secunde".Rezultatele concursului sunt date publicitatii.Matei este aplaudat,Hasotti prezent la olimpiada este ales in Parlament,populatia nu se scandalizeaza,Biserica tace.Mazare primarul nonconformist intra in slapi si insotit de 7 fetite in sectia de votare.Mazare,primar model ne invita sa-l pupam in fund.Mazare primarul nonconformist intreaba o fetita de gradinita daca s-a "incalecat" cu colegul ei.Fagadau este nostalgic dupa primarul nonconformist,Dragnea declara ca-l regreta pe Mazare,educatoarele cad pe spate de fericire,populatia nu se scandalizeaza,presa nu vede nimic deosebit,Biserica tace.Copii adusi de la gradinite si scoli participa la mitingul de destituire al presedintelui Basescu.Copii fac politica.Am dat doar cateva exemple.Acum vi s-a casunat pe doctorul nonconformist si pe metodele lui de "armonizare" sexuala.Nu va inteleg nici pe voi jurnalistii si nici pe parintii scandalizati.Pe acest medic trebuie sa-l aplaudati,asa cum v-ati aplaudat invatatorul nonconformist.

Dima
10 iunie 2016
Armonizare

Sunt foarte multe scursori de teapa acestui criminal care spun că sunt medici. În realitate prafurile pe care le practică nu au nici o legătură cu medicina, au legătură doar cu infamele filozofii orientale. Totuși, datorită naivității oamnenilor, își găsesc clienți. Acest criminal ar tebui armonizat intr-un singur fel: cu scaunul electric. În același mod ar trebui armonizat și infamul Bivolaru.

lucica
10 iunie 2016
'fetite'

articol scris de persoana schizofrenica plina de imaginatie sexuala! sau articol mincinos scris de jurnalist fals! la homeopatie este contra-cost se da reteta si nu se face sex !

Dan
10 iunie 2016
lucica

Aveti dreptate domnisoara, nu se face sex ci se . . . fu--.

Răspuns la: 'fetite'
Adăugat de : lucica, 10 iunie 2016
articol scris de persoana schizofrenica plina de imaginatie sexuala! sau articol mincinos scris de jurnalist fals! la homeopatie este contra-cost se...
Pagina a fost generata in 1.0901 secunde