POLIȚISTUL MARIAN GODINĂ - răspuns din partea lui ȘERBAN HUIDU: "Ia pistolul și trage-mi un glonț în cap"

16775
1
POLIȚISTUL MARIAN GODINĂ - răspuns din partea lui ȘERBAN HUIDU:
Am citit cu mare parere de rau raspunsul lui Marian dat fostului coleg Gainusa. Cum sunt bagat in discutie as face cateva precizari:

1-cand se termina argumentele se aduce in discutie cazul Huidu. Eu cred ca Marian are argumente iar aceasta abordare facila nu e onoranta. In plus Gainusa nu conducea cu mine masina atunci si a plecat din Cronica cand i s-a terminat contractul. Deci "s-a lepadat" de prietenia noastra! Nu e corect pentru el sa ii faci un ca asta Marian!


2- cofirm ca Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat sa precizeze comportamentul. Pana cand i-am zis: "ia pistolul si trage-mi un glont in cap!" raspunsul a fost promt "daca as putea asa as face!" Evident si-a cerut scuze. Credea ca sunt baut.


3- Va mai spun ceva: mie imi place Marian Godina si am avut o discutie cu el in urma cu aproape 2 ani ,cand i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrica cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a iesit din cauza sefilor Politiei Romane care nu au fost de acord cu ideea. Dar daca se intampla si era coleg cu subsemnatul?


Comentează știrea

Hollywood
12 august 2016
Marian, Șerban, Mihai

Luați-vă băieți cameră la o pensiune, cât o mai țineți cu replicile astea în public? Văd copiii și e rușine. Plm.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3617 secunde