Pompierii voluntari din mai multe județe s-au întrecut, la Constanța

89
Pompierii voluntari din mai multe județe s-au întrecut, la Constanța - xconcurspompieri2-1658739532.jpg
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanța a organizat, în perioada 20 - 22 iulie, concursurile profesionale ale serviciilor private și voluntare pentru situații de urgență. La start s-au aliniat zece loturi din Constanța, Tulcea, Ialomița, Brăila și Călărași, cu un total de 100 concurenți. Îndemânarea profesională, spiritul de echipă şi aptitudinile sportive ale pompierilor militari au fost verificate pe parcursul probelor specifice: Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 metri, Ștafeta 4×100 metri și Realizarea dispozitivului de intervenție la motopompă. Parcurgerea fiecărei probe a presupus multă pricepere, pregătire continuă, concentrare şi, bineînţeles, viteză de reacţie, atributele necesare asigurării unei intervenţii promopte într-o situație de urgență reală.

În urma clasamentului general, în ceea ce privește serviciile private pentru situații de urgență, câștigătoare a fost desemnată echipa SPSU Vard Brăila. Clasamentul general pentru concursurile profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență a pus pe prima treaptă a podiumului echipa SVSU Movila Miresii, Brăila.

Concursurile profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență din România se organizează anual, pe etape, de inspectoratele județene/al municipiului București pentru situații de urgență, sub coordonarea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3577 secunde