Tinerii cu DROGURI, în vizorul jandarmilor de la Gruparea Mobilă „Tomis”

240
Tinerii cu DROGURI, în vizorul jandarmilor de la Gruparea Mobilă „Tomis” - whatsappimage20220724at201509-1658739288.jpeg

Articole de la același autor

În sfârșitul de săptămână care s-a încheiat, 22 – 24 iulie, jandarmii din cadrul Grupării Mobile „Tomis” Constanța au fost la datorie pentru menținerea liniștii și ordinii publice, în sistem integrat cu polițiștii constănțeni sau în patrule independente. Jandarmii au acționat în municipiul Constanța, localitățile Vadu – Corbu, Năvodari, stațiunile Mamaia, Costinești, Neptun, Olimp, Cap Aurora și Vama Veche - 2 Mai. De asemenea, jandarmii au acționat și pentru siguranța cetățenilor prezenți la evenimentele cultural artistice desfășurate în stațiunile Mamaia și Vama Veche, care au avut un public numeros.

Totodată, jandarmii grupării au acționat și împreună cu lucrători din cadrul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării în vederea prevenirii și combaterii faptelor antisociale pe plajele sălbatice Corbu și Vadu, dar și cu reprezentanții Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța la o activitate de prevenire şi conştientizare a consecințelor pe care le au faptele de corupţie.

De menționat că în perioada respectivă jandarmii au întocmit acte de sesizare privind cinci fapte de natură penală, vizând deținerea de substanțe care prezintă suspiciunea rezonabilă că ar putea fi substanțe interzise. Cu aceste ocazii au fost depistate 12 persoane care dețineau substanțele respective. De asemenea, jandarmii aplicat 39 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.800 de lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5595 secunde