Nu vă lăsați păcăliți: dramele unor copii bolnavi, folosite de escroci pentru a cere bani!

595
1
Nu vă lăsați păcăliți: dramele unor copii bolnavi, folosite de escroci pentru a cere bani! - img20200815105340-1658738817.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 23 iulie, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa aflat în misiune a observat un bărbat în parcarea unui centru comercial din Mangalia, care avea în mână un dosar şi un chitanţier, cerând bani de la persoanele din zonă. La vederea patrulei de jandarmi, acesta a devenit agitat şi a încercat să fugă, dr a fost oprit de jandarmi şi legitimat. Echipajul a solicitat bărbatului detalii despre activitatea desfăşurată, acesta menţionând că lucrează la o fundaţie de caritate şi colectează fonduri pentru ajutorarea unei fetiţe. În urma celor declarate de cel în cauză, jandarmii constănţeni au luat legătura telefonic cu fundaţia menţionată, reprezentanţii acesteia comunicând jandarmilor faptul că persoana menţionată nu este angajata fundaţiei.

Persoana în cauză a fost condusă la sediul Jandarmeriei Mangalia pentru întocmirea actelor de sesizare. Ulterior, a fost predată autorităţilor competente, pentru continuarea cercetărilor. 

Comentează știrea

Costel
25 iulie 2022
castig sau minciuna

Sunt foarte bine venite caminele-azil particulare pentru varstnici, dar sa fie camin si nu centru medical cum este cel de pe str poporului desi la prima vizita ni se spune ca este camin-azil; asa ca mi-am retras cererea pentru un apropiat!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4016 secunde