Administraţia locală din Mangalia a amenajat un nou teren de sport

192
Administraţia locală din Mangalia a amenajat un nou teren de sport - mangaliaparc-1655133863.jpg
Primăria Mangalia a finalizat terenul multisport construit într-unul dintre parcurile oraşului. Mai exact, cei din administraţia locală au montat gazon sintetic, astfel că pe acel teren iubitorii de mişcare se pot relaxa.

Primarul Cristian Radu face un apel la cetăţenii din Mangalia să nu vandalizeze terenurile de sport, parcurile sau mobilierul urban din acestea şi să se bucure în continuare de ele.


„Zilele acestea, a fost finalizat terenul multisport, cu gazon sintetic, amplasat în parcul Diana. Odată cu montarea fileului, acesta va fi dat în folosință practicanților de baschet, tenis, volei, etc. Pentru iubitorii fotbalului, au început deja lucrările la terenul dedicat acestui sport, aflat în continuarea celui realizat. Din păcate, tot ce se face frumos în oraș este umbrit de comportamentul câtorva concetățeni, care distrug sau vandalizează imediat ce se dă în folosință câte un loc de joacă, teren de sport, parc sau orice alt obiectiv pe domeniul public. Lipsa celor șapte ani de acasă devine foarte costisitoare pentru bugetul local și, în loc să facem alte proiecte de investiții, trebuie să reparăm permanent în urma acestor indivizi certați cu bunul simț”, a transmis Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4876 secunde