Să vină turiştii! Lucrările din Mangalia au intrat pe ultima sută de metri

230
Să vină turiştii! Lucrările din Mangalia au intrat pe ultima sută de metri - mangalialucrari2-1652895222.jpg
Municipiul Mangalia se pregăteşte să îşi primească turiştii și în această vară. Drept urmare, administraţia locală din Mangalia se ocupă de amenajarea spaţiilor verzi din oraş, asfaltarea străzilor şi igienizarea oraşului.

Primarul din Mangalia, Cristian Radu, le promite cetăţenilor că lucrările se vor finaliza în curând, astfel încât turiştii care vin în „Oraşul unde Soarele sărută marea” să se simtă cât mai bine.


„Mai sunt puține zile până la sosirea primilor turiști în sudul litoralului, iar echipele de întreținere a domeniului public pun la punct ultimele detalii. De la an la an, îmbunătățim aspectul stațiunilor turistice și mă bucur să constat că eforturile noastre au fost înțelese și sunt susținute de tot mai mulți hotelieri. În curând, agitația lucrătorilor care amenajează spațiile verzi, asfaltează sau construiesc va fi înlocuită de forfota turiștilor, care sperăm că vor veni în număr cât mai mare în zona noastră”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.Pagina a fost generata in 0.5806 secunde