Preşedintele CJC, Mihai Lupu, întâlnire cu directorul general RAJA şi cu viceprimarul Mangaliei

294
Preşedintele CJC, Mihai Lupu, întâlnire cu directorul general RAJA şi cu viceprimarul Mangaliei - cjcraja-1647627073.jpg
Continuă programul de investiţii în modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă și de colectare-tratare a apei uzate din județul Constanța.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, a participat vineri, alături de directorul general al SC RAJA SA, Aurel Presură, şi viceprimarul municipiului Mangalia, Dragoş Angelescu, la semnarea unui nou contract prevăzut în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a S.C. RAJA S.A. Constanța”.

În valoare de aproximativ 41 de milioane de lei, contractul se va derula pe o perioadă de 12 luni și vizează lucrări de reabilitare şi extindere a reţelei de apă şi canalizare din municipiul Mangalia.

„Dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii reprezintă o condiţie obligatorie pentru stimularea economiei acestui judeţ. Investiţiile în sistemele de alimentare cu apă se fac o dată la câteva decenii, de aceea este important să existe o colaborare absolut impecabilă între toţi factorii decidenţi şi tehnici angrenaţi în aceste proiecte. Mă bucur foarte mult că pentru aceste obiective sunt implicaţi şi antreprenori constănţeni care astfel contribuie direct la dezvoltarea economică a judeţului. Încurajez toate companiile care au capacităţile necesare de a derula lucrări de calitate să se implice în aceste programe. Reiterez faptul că selecţia acestor companii s-a realizat şi se va realiza, strict pe criterii profesionale, care ţin de eficienţă. Ne-am propus să aducem apă de calitate în fiecare localitate a judeţului Constanţa şi este un angajament pe care îl vom duce la bun sfârşit” , a declarat Mihai Lupu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7248 secunde