Administrația locală din Mangalia și mediul de afaceri din turism oferă sprijin refugiaților ucrainieni

245
Administrația locală din Mangalia și mediul de afaceri din turism oferă sprijin refugiaților ucrainieni - mangaliaajutor-1645969580.jpg
Primarul Cristian Radu și Consiliul Local Mangalia, împreună cu organizațiile patronale, agenții economici din domeniul turistic, alături de comunitatea locală, își exprimă întreaga disponibilitate de a sprijini refugiații ucrainieni, dacă va fi nevoie. În aceste zile, se stabilește planul de măsuri de într-ajutorare pentru cetățenii ucrainieni, care s-au îndreptat spre România, pentru a fugi din calea războiului. Primăria Mangalia și agenții economici din turism, care dețin active în sudul litoralului, pot pune la dispoziția refugiaților, spații de cazare, hrană sau transport.
 

„În această perioadă, tulburătoare pentru noi toți, am discutat cu oameni de afaceri din domeniul Horeca, cu alte persoane din comunitatea locală, pentru a găsi soluții de sprijinire a acestor oameni, care și-au lăsat agoniseala de-o viață și se îndreptă, poate, spre nicăieri. Suntem dispuși să preluăm cetățeni ucraineni, dacă aceștia vor ajunge la noi și să le oferim un adăpost sigur, cald, primitor, alimente și îmbrăcăminte. Avem suficiente spații de cazare în stațiuni, dar și în Mangalia, care pot fi puse la dispoziția femeilor și copiilor din Ucraina, pentru a trece mai ușor peste această tragedie”, a declarat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3884 secunde