Administraţia locală din Cumpăna a organizat o serbare câmpenească cu ocazia zilei de 1 Mai

88
Administraţia locală din Cumpăna a organizat o serbare câmpenească cu ocazia zilei de 1 Mai - xcumpana1mai-1651502002.jpg
Muzica de petrecere și voia bună au fost ingredientele principale pentru un 1 Mai în stil românesc în comuna Cumpăna. Serbarea câmpenească, devenită deja o tradiție a fost organizată și în acest an de Primăria și Consiliul Local Cumpăna. Sute de localnici și nu numai s-au strâns pe terenul alăturat parcului de agrement pentru a sărbători Ziua Muncii.


Pe scenă au urcat artiști consacrați ai comunei Cumpăna: membrii ansamblurilor folclorice „Româncuta” și „Mugurașii Cumpenei”, soliștii vocali Elena Iordan, Cătălin Câmpeanu, Ștefania Luzinschi. Atmosfera a fost întreținută de Ansamblul de Dansuri Turceşti „KARDELEN”, trupa de street dance „SOUT SIDE CREW” și Trupa Fresh a Centrului de Plasament „Delfinul”.

În cadrul acestui eveniment au fost prezentate și ultimele rezultate obținute de sportivii Clubului Victoria Cumpăna în cadrul competițiilor naționale și locale. Ziua s-a încheiat cu recitaluri semnate de către Valentin Dumitru, Lucian Costea si Adriana Ivanciu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4107 secunde