Mai multe străzi din Constanţa şi Cumpăna, fără curent electric

205
Mai multe străzi din Constanţa şi Cumpăna, fără curent electric - curent-1643738530.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Miercuri, 2 februarie, în municipiul Constanţa, între orele 8.00 şi 16.00, sunt afectaţi o parte din consumatorii din cartierul Faleză Nord, de pe strada Pescarilor nr. 34, blocul BM13. Între orele 8.30 şi 16.30, sunt anunţate întreruperi în comuna Cumpăna, zona Movila, pe tronsonul delimitat de Movila şi Troiţa, pe Şoseaua Constanţei – parţial, pe străzile Unirii, Zefirului, George Coşbuc, George Bacovia, Ion Minulescu, Dimitrie Bolintineanu, Vântului, Tractorului, precum şi în localitatea Techirghiol, pe strada Lacului şi la Grădina Botanică.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, se va lucra în localitatea Băneasa şi se va opri curentul electric pe străzile Trandafirului şi Panseluţelor. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3376 secunde