Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric

113
Mai multe localităţi din judeţ, fără curent electric - curent-1642617913.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Joi, 20 ianuarie, între orele 8.30 şi 16.30, sunt afectaţi consumatorii din localitatea Tuzla, de pe străzile Farului, Costineşti, Mecanizării, Aviatorilor, Recoltei, Zorilor, Merişor, Salcâmilor, Frunzelor, Măceşului, Crivăţului, Teilor, Şcolii, Inului, Biruinţei, Crinilor, Lalelelor, Pescarilor, Cişmelei, Viilor, Grindului, Fermei, Belşugului, Câmpului, Labirint, Cerbului, Brigadierului, Plopilor.

Între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în oraşul Năvodari, pe străzile M9, DC 86, agenţii economici din zonă şi complexul rezidenţial Onix şi în oraşul Cernavodă, în cartierul Columbia, zona bloc DS şi SC Cernavodă Shipyard. În acelaşi interval, se va opri curentul în localitatea Ghindăreşti, pe străzile Plantelor, Şcolii, Trandafirului, Zorilor, Fântânii, Dispensarului, Principală, şi în localitatea Oltina, pe strada Portului (de la intrarea în localitatea până la strada Viilor) şi pe străzile Sf. Gheorghe, Lalelelor, Filip, Bisericii, Mocanu, Cloşca, Bălţii şi Florilor.

De asemenea, între orele 10.00 şi 15.00, se va lucra cu întreruperi temporare ale curentului electric în oraşul Hârşova, zona fost IAS Carsium şi Liceul Agroindustrial Carsium, şi în localităţile Vadu Oii şi Ciobanu. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2603 secunde