O parte din staţiunea Mamaia, fără curent electric

131
O parte din staţiunea Mamaia, fără curent electric - curent-1642706799.jpg
E-Distribuție Dobrogea a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare, însă pentru efectuarea lor, este necesară întreruperea temporară a curentului electric, în zonele respective.

Săptămâna aceasta, mai multe întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții. Vineri, 21 ianuarie, între orele 8.30 şi 16.30, sunt afectaţi consumatorii din staţiunea Mamaia, Hotel Doina, Hotel Delta, Hotel Meridian, Restaurant „Cetate”, Hotel Sulina, Hotel Agapi, Hotel Solea Beach şi autoservirea Maria, Hotel Milano Blue, Hotel Golden Palace, respectiv Minimarket Doruleţ.

De asemenea, între orele 9.00 şi 17.00, sunt anunţate întreruperi în localitatea Băneasa, pe străzile Trandafirului, de la spital până la Pensiunea Ambasador, şi pe strada Panseluţelor, şi în localitatea Ghindăreşti, pe străzile Plantelor, Şcolii, Trandafirului, Zorilor, Fântânii, Dispensarului, Principală. Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2776 secunde