Gălbenuşul de ou, cel mai bun şampon natural

1069
Gălbenuşul de ou, cel mai bun şampon natural - galbenusuldeou2-1642706721.jpg

Articole de la același autor

Persoanele care suferă de mâncărimi în orice zonă a corpului ştiu că acesta poate fi un simptom foarte neplăcut. Ce se întâmplă, însă, dacă aveţi mâncărimi frecvente la nivelul scalpului? Orice om poate resimţi la un moment dat mâncărimi ale scalpului. Cu toate acestea, dacă simptomul devine recurent şi ajungeţi să aveţi iritaţii, este momentul să aflaţi exact ce se petrece în această zonă a corpului. În multe cazuri, spun medicii, motivul este uscarea excesivă a scalpului. Acest lucru se confirmă atunci când scărpinaţi zona şi observaţi particule albe pe haine, asemănătoare firelor de praf.

Atenţie! Nu trebuie să le confundaţi cu mătreaţa, care are o textură mai densă şi o culoare gălbuie. În acest caz, este vorba despre descuamarea scalpului, iar o soluţie pentru aceasta este să schimbaţi tipul de şampon pe care îl folosiţi şi să hidrataţi scalpul mai frecvent, cu ajutorul unor măşti naturale. În alte situaţii, puteţi avea un tip de eczemă, ce poate fi confirmată în momentul în care există o erupţie sau o zonă cu o culoare diferită a scalpului. De obicei, zona este inflamată şi un pic înroşită. De asemenea, pot exista mici leziuni. Dacă ştiţi sigur că motivul mâncărimii este uscăciunea, puteţi încerca un remediu simplu preparat în casă. Trebuie doar să vă spălaţi părul cu gălbenuş de ou. Acest aliment este foarte nutritiv şi bogat în acizi graşi, vitamine şi minerale. În funcţie de lungimea părului, utilizaţi până la două sau trei gălbenuşuri.

Cu toate că pare surprinzător, gălbenuşul de ou poate fi folosit ca şampon, dar mulţi oameni simt nevoia să folosească un produs cu o capacitate mai mare de curăţare. În acest caz, puteţi amesteca gălbenuşul de ou cu şamponul vostru sau să îl folosiţi ca mască înainte de a vă spăla părul. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.2973 secunde