Un bărbat care deţinea cantităţi importante de ecstasy, amfetamină şi canabis, reţinut de DIICOT

203
Un bărbat care deţinea cantităţi importante de ecstasy, amfetamină şi canabis, reţinut de DIICOT - diicotdouapersoanecercetatepentr-1658573581.jpg

Articole de la același autor

Procurorii DIICOT au reţinut, sâmbătă, un bărbat din judeţul Giurgiu, în locuinţa căruia au fost găsite cantităţi importante de ecstasy, amfetamină şi canabis.


Suspectul a fost reţinut pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc şi trafic intern de droguri de risc şi mare risc.


"Măsura a fost dispusă după ce, la data de 22.07.2022, în urma punerii în aplicare a unui mandat de percheziţie domiciliară pe raza oraşului Mihăileşti, judeţului Giurgiu, au fost descoperite şi indisponibilizate cantităţile de 584 comprimate ecstasy, aproximativ 800 grame amfetamina, aproximativ 100 grame de canabis, 2 cântare electronice de precizie şi alte instrumente folosite pentru consumul drogurilor", se arată într-un comunicat al DIICOT.


În cursul zilei de sâmbătă, bărbatul va fi prezentat la Tribunalul Giurgiu, cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7715 secunde