Portofel cu 2300 de euro şi 1200 lei, găsit pe stradă. Însă, nimic nu e întâmplător!

5474
1
Portofel cu 2300 de euro şi 1200 lei, găsit pe stradă. Însă, nimic nu e întâmplător! - jandarmeria-1672993924.jpg
Se întorceau acasă de sărbători, din străinătate. Când mai aveau câteva zeci de kilometri până la destinație, au pierdut toți banii, toate actele și documentele de identitate.


Este vorba despre membrii unei familii venite din Italia. Mergeau spre Slobozia, localitatea de domiciliu, și făcând un popas în Ploiești, au pierdut portofelul la ieșirea dintr-un magazin din apropierea Prefecturii. Şi cum nimic nu este întâmplător, norocul lor a stat în mâinile jandarmilor care se aflau în momentul potrivit la locul potrivit. Aceştia au găsit bunurile pierdute şi le-au returnat.


"Portofelul a fost găsit de colegii noștri, Cristian și Bogdan, care patrulau prin zonă. În urma verificării portofelului, au găsit suma de 2300 de euro și 1200 de lei, dar și toate documentele de identitate ale familiei. Colegii noștri au luat decizia de a mai rămâne puțin prin zonă în speranța că vor identifica proprietarul. La un moment dat, au văzut un bărbat pe care l-au recunoscut după fotografia din buletinul care se afla în portofel. L-au oprit, întrebându-l ce s-a întâmplat. Acesta le-a povestit că soția lui a pierdut portofelul. Nu se aștepta să mai găsească banii, dar spera să recupereze măcar actele, pentru că fără ele nu s-ar fi putut întoarce în Italia. Colegii noștri l-au asigurat că toți banii și documentele sunt în siguranță, spunându-i că portofelul a fost recuperat de ei. Familia a recunoscut toate bunurile din portofel, care le-au fost predate pe bază de proces-verbal. O întâmplare nefericită care, datorită colegilor noștri, s-a terminat cu bine, reușind să ofere acestei familii o vacanță liniștită. Plt.adj. Stoicea Cristian și plt.maj. Dascălu Bogdan își desfășoară serviciul în cadrul Detașamentului de Intervenție Antiteroristă al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești.", povestesc reprezentanţii Jandarmeriei Române.




foto: Jandarmeria Română


Comentează știrea

Cucu
7 ianuarie 2023
Cinste so onoare.

Cristian si Bogdan , LA MULTI ANI SI SUCCESE IN ACTIVITATE !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5208 secunde