Prefectura Constanța refuză "categoric" să-și mute instituțiile în City Park Mall

1757
Mall-ul din parcul Tăbăcărie nu este la prima tentativă de a aduce o instituție publică în spațiile comerciale pe care nu a reușit să le închirieze. Șefa de cabinet a prefectului Constanței, Corina Cușa, a recunoscut că în luna noiembrie a anului trecut conducerea City Park Mall a propus mutarea Serviciului de Pașapoarte în sediul ei, însă a fost refuzată.
Săptămâna trecută, șeful Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Autovehiculelor Constanța făcea public faptul că repre-zentanții mall-ului din parcul Tăbăcărie au propus mutarea în spațiile lor doar a biroului pentru eliberarea permiselor și certificatelor de înmatriculare, în speranța că vor atrage astfel sute de noi clienți. Însă fiindcă permisele și taloanele sunt trimise prin poștă direct la domiciliile posesorilor, cei de la City Park Mall au specificat că pot găzdui întregul serviciu.
Imediat după publicarea unui articol în ziarul de luni cu această temă, șefa de cabinet a prefectului Claudiu Palaz a sunat la redacție pentru a preciza că mutarea Ser-viciului de Permise și Înmatriculări Autovehicule în mall nu se va realiza vreodată. "Sunt surprinsă de atitudinea celor de la mall. În luna octombrie sau noiembrie a anului trecut, directorii de la City Park Mall ne-au propus să mutăm Serviciul de Pașapoarte în spațiile lor comerciale. Au fost refuzați categoric, însă acum văd că insistă. Nu înțeleg de ce con-ducerea mall-ului s-a adresat direct domnului Tecău când directorii de acolo știu foarte bine că la Pre-fectură trebuiau să vină cu propunerea. Însă, pe această cale, le răspundem la ofertă cu un «nu» categoric. Nicio instituție subordonată prefecturii nu se va muta în mall", a declarat Corina Cușa, directorul Cancelariei Prefectului.
În aceste condiții, recomandăm City Park Mall să mute cabinetul primarului Constanței în spațiile comerciale libere, mai ales că edilul a fost cel care a susținut acest proiect, chiar cu prețul defrișării unei bune bucăți din parcul Tăbăcărie. Între două partide de shopping, primarul ar putea semna și ceva autorizații, iar licitațiile s-ar putea ține, pe blat, în cabinele de probă de la vreun magazin de fițe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1583 secunde