Preot constănțean judecat pentru trafic de droguri

355
1
Membri ai unui grup infracțional ce aproviziona și distribuia etnobotanice în rândul tinerilor din municipiul Vaslui, printre care se numără și Gabriel Bucică, preot de la Catedrala Arhiepiscopală Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Constanța, au fost trimiși în judecată. Aceștia sunt judecați pentru inițiere, constituire de grup infracțional organizat, aderare sau sprijinire a unui grup în vederea traficului cu substanțe psihoactive. 

Procurorii DIICOT Vaslui au stabilit că, pe parcursul lui 2012, preotul Gabriel Bucică a livrat mai multe colete cu etnobotanice lui Marius Ioastin Buga, de 30 de ani, din Vaslui, care ulterior le-a distribuit prin municipiu. Din grupare mai fac parte, potrivit anchetatorilor, Marius Sebastian Costan, Gabriel Sergiu Știrbu, Inga Pascal și Simona Elena Tofănel. 

Reamintim că Arhiepiscopia Tomisului a dispus suspendarea din funcția de preot slujitor a lui Gabriel Bucică și, în funcție de derularea anchetei, se are în vedere inclusiv caterisirea lui (luarea tuturor drepturilor de a sluji în Biserică).

Comentează știrea

Dubito, ergo cogito
18 februarie 2013
Conexiuni

Sa ne aducem aminte de indiferenta primarului fata de magazinele de etnobotanice din anii 2009-2011. Nu a miscat un deget pentru desfiintarea lor.A dat vina pe legile lui Basescu.Exista oare o legatura intre prietenia lui Mazare cu IPS Teodosie ,preotul traficant care a slujit la Catedrala Arhiepiscopala si magazinele de etnobotanice ? Intreb si eu ca doar nu am dat cu parul. Chiar nimeni din Arhiepiscopie nu a stiut cu ce se ocupa acest preot ? Greu de crezut.

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 30 Ianuarie 2013
Stire din Eveniment : Prostituție în stațiunea Mamaia
Pagina a fost generata in 0.4285 secunde