Preot din Iaşi, prins cu amanta de soţul înşelat. Ce i-a cerut bărbatul în schimbul tăcerii

545
Preot din Iaşi, prins cu amanta de soţul înşelat. Ce i-a cerut bărbatul în schimbul tăcerii - preot-1658926777.jpg

Articole de la același autor

Un fermier din Podul Iloaiei, judeţul Iaşi, a fost arestat preventiv după ce a fost prins în flagrant când lua de la preotul dintr-o parohie apropiată 10.000 de euro pentru a nu divulga aventura pe care acesta a avut-o cu soţia sa. Bărbatul s-a ales cu un dosar penal şi pentru violenţă domestică după ce şi-a bătut nevasta pe care a prins-o cu preotul, potrivit Realitatea.net


Preotul Bogdan O. a fost surprins într-o noapte cu amanta chiar de către soţul acesteia, Gheorghe S. N., fermier în Podu Iloaiei, conform 7 Iaşi. Bărbatul a vrut să-şi facă dreptate şi l-a alergat pe preot, iar pe soţie, pe Alexandrina S.N. a bătut-o. Acesta a mers la Poliţie, a depus plângere şi a cerut emiterea unui ordin de protecţie împotriva soţului violent.

Gheorghe a încercat să îl şantajeze pe preot şi i-a cerut 20.000 de euro pentru a nu divulga aventura avută cu soţia sa, înţelegându-se până la urmă asupra sumei de 10.000 euro. Dar soţia preotului a aflat de faptul că soţul său este şantajat şi a anunţat Poliţia. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3643 secunde