Președintele CJ Buzău prins în flagrant în timp ce ar fi luat mită

165
2
Președintele CJ Buzău prins în flagrant în timp ce ar fi luat mită - bigiu0106-1417878276.jpg

Articole recomandate

Președintele CJ Buzău, Marian Bîgiu, a fost prins în flagrant de procurorii anticorupție în timp ce ar fi luat mită, anchetatorii făcând, sâmbătă după-amiază, percheziții la locuința acestuia, transmite Mediafax.ro.
După percheziții, Bîgiu va fi adus, pentru audieri, la sediul central al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), au mai spus sursele citate.
Marian-Cristinel Bîgiu conduce Consiliul Județean Buzău din iunie 2012.
În perioada 2008-2012 a avut un mandat de senator, iar înainte a fost președinte al Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice (mai 2007 - noiembrie 2008), prefect al județului Buzău (ianuarie 2005 - mai 2007) și vicepreședinte al CJ Buzău (iunie 2004 - ianuarie 2005).
Din 2000, Marian-Cristinel Bîgiu a ocupat funcții de conducere la nivelul PNL Buzău.
În toamna acestui an Bîgiu a trecut de la PNL la PSD datorită ordonanței ce permitea migrația aleșilor locali.


Comentează știrea

Dana
6 decembrie 2014
Cea mai noua oferta de lucru

Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Zizi
6 decembrie 2014
Comentariu la primul articol

Mai Dana mai, toata lumea stie ca nu te cheama Dana si ca probabil ca poti fi chiar de sex masculin. Sintagma "Cea mai noua oferta de lucru", de fapt nu e chiar atat de noua, cata vreme intoxici mediul cu rahaturile tale de tip tzeapa. pui semnul exclamarii "!" complet fara sens dupa propozitii enuntiative. fapt care dovedeste ca esti proasta (sau prost) ca vaca/boul. Daca atat de multi oameni s-au convins de seriozitatea voastra, atunci ce sens are sa-ti mai expui mesajul, iar daca totul e atat de minunat si de transparent, de ce nu-ti dai nr de telefon?

Răspuns la: Cea mai noua oferta de lucru
Adăugat de : Dana, 6 decembrie 2014
Cea mai noua oferta de lucru! Foarte multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5568 secunde