Primăria Ghindărești, luată cu asalt de procurori!

435

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, au luat cu asalt, luni, 16 locuințe din municipiu și din județ. Anchetatorii au efectuat descinderile la locuințele unor indivizi bănuiți de comiterea infracțiunilor de spălare de bani, delapidare, deturnare de fonduri, fals intelectual și abuz în serviciu. 


Una dintre percheziții a avut loc la sediul Primăriei Ghindărești și o alta chiar acasă la primarul Adrian Vartolomei. Anchetatorii au ridicat din imobilele respective mai multe documente contabile, dar și 12.900 de lei și 800 de euro. De asemenea, oamenii legii au găsit la una dintre adrese șase butoaie de aproximativ 200 litri în care se pare că se afla motorină. În momentul în care au cerut do-cumentele de proveniență, proprie-tarul nu a putut arăta niciun act. 


"Totodată au fost descoperite trei dispozitive artizanale de pescuit electric și un acumulator auto folosit la punerea în funcțiune a acestora, dispozitive electrice interzise de lege din cauza impactului asupra faunei. La o altă adresă, au fost descoperite plase de pescuit monofilament inter-zise de lege, însumând aproximativ 800 metri lungime, precum și trei motoare de barcă, care au fost ridi-cate în vederea continuării verifi-cărilor", a declarat cms. șef de poliție Petrișor Irimia, din cadrul Gărzii de Coastă Constanța. 


Procurorii continuă cercetările în acest caz. Menționăm că primarul Adrian Vartolomei nu a putut fi contactat telefonic. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.448 secunde