Primarul Năvodariului, trimis în judecată într-un nou dosar

868
3
Primarul Năvodariului, trimis  în judecată  într-un nou dosar - primarulnavodariului-1417198720.jpg

Articole de la același autor

Primarul localității Năvodari, Nicolae Matei, a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție Constanța într-un nou dosar penal. Edilul este acuzat de trei infracțiuni de abuz în serviciu, tentativă la abuz în serviciu, dare de mită și constituire a unui grup infracțional organizat. În același dosar mai sunt anchetați și Isidor Gurgu, Corina Eugenia Jianu (judecătoare în instanțele din Constanța), Victoria Căpățână, Constantin Florin Idvu, Vasile Alexandru Manu și firma SC Dormarbib Group SRL.

Primarul Nicolae Matei este acuzat că, în perioada 2010 - 2011, cu sprijinul celorlalți inculpați din dosar, ar fi restituit mai multe terenuri de pe malul Mării Negre, cu încălcarea dispozițiilor legale. Totodată, edilul este acuzat că i-ar fi acordat judecătoarei Corina Jianu drept mită, un teren de 500 mp, prin intermediul fiicei acesteia.

O altă acuzație vizează folosirea Asociației Fotbal Club Săgeata Năvodari drept paravan pentru transmiterea a peste două milioane de lei către societăți fantomă, sub acoperirea unor operațiuni comerciale legale, în scopul ascunderii originii ilicite a sumelor respective. 

Comentează știrea

un alegător
29 noiembrie 2014
ce minciuni

Matei a adus acel teren la primărie! Până atunci era la neica nimeni care nu plătea nimic nimănui. Sigur a deranjat o grămadă de bandiți care conduc țara.

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Ina
10 decembrie 2014
ciudat

pai daca sumele erau ilicite, cum de au ajuns in bugetul primariei? bine ca au "stopat coruptia" aducind echipa de fotbal in faliment. Oare cum pot ei demonstra ca o vinzare-cumparare intre o firma si o persoana privata, deci nu un teren al primariei, este act de coruptie? se pare ca DNA scrie in dosare ce povesti doreste, doar despre cine primeste ordin, in timp ce adevaratii corupti nu pot fi anchetati pentru ca, vezi doamne, sumele luate individual sint sub 200 00 euro, insa nici nu se deranjeaza sa le adune, ca sa vada cit de mari sint. Praf in ochi. Cine stie ce ilegalitati nu se puteau face in prezenta lui Matei... Bah, de parca ziarele ar face vreo investigatie si ne-ar da vreo informatie serioasa. O stire e o stire, s-a deranjat vreo institutie mass-media sa verifice documentele de la dosar, sa faca vreo ancheta, sau doar publica ce primesc prin comunicate de presa si prin agentiile de stiri?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4387 secunde