Percheziții de amploare la hoții de animale din județul Constanța

454
1
Percheziții de amploare la hoții  de animale din județul Constanța - perchezitiilahotiideanimale-1417198762.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni, beneficiind de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, au descins, vineri dimineață, la 16 adrese din județul Constanța, la domiciliilor unor indivizi suspectați de furturi de animale. Acțiunea a fost realizată după ce, în noaptea de joi spre vineri, polițiștii au surprins șase indivizi în timp ce încărcau în autovehicule 50 de oi furate de la stână din zona Târgușor. Pentru prinderea suspecților, oamenii legii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, fără a fi înregistrate victime sau pagube materiale.

Anchetatorii spun că indivizii sunt suspectați că, în ultimele două luni, ar fi comis 12 furturi, în care au sustras sute de animale de la stâne de pe raza județului Constanța, pe care le-ar fi sacrificat și vândut la diferite abatoare. Totodată, aceștia sunt suspectați și de furturi de componente de cale ferată. 

Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 25 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Puști prinși la furat de biciclete
Luni, 24 Noiembrie 2014
Stire din Eveniment : Percheziții DNA la sediul Poliției
Pagina a fost generata in 0.525 secunde