Sechestru pe țigări de contrabandă, de un milion de euro

270
1

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au dispus măsura sechestrului asigurator pentru sute de mii de pachete de țigări, depistate într-un container în portul Constanța Sud Agigea.

Containerul a fost desigilat la data de 29 iulie, iar în interior au fost descoperite 460.200 de pachete de țigări, mărcile Marble Filter de Luxe, Marble Royal, Marble Gold, Business Royals și Don. Cantitatea de țigări, evaluată la aproximativ un milion de euro, provenea din Olanda, via Grecia, și era destinată unei firme din Bulgaria, aflat în atenția polițiștilor de frontieră constănțeni pentru implicarea în activități de contrabandă cu țigarete. La data respectivă, cantitatea de țigări a rămas în custodia liniei de shipping, până la finalizarea investigațiilor referitoare la statutul juridic al mărfurilor și luarea măsurilor legale ce se impun.

Vineri, procurorii au dispus punerea sub sechestru, astfel că țigările au fost ridicate și depozitate în camera de corpuri delicte de la sediul Gărzii de Coastă. 

Comentează știrea

Munca la domiciliu
30 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5959 secunde